Cherchez à blokker?

blokker
 
L'enseigne' Blokker va disparaître en Belgique.
Ces cinq dernières années, le chiffre d'affaires' et les résultats des magasins Blokker de Belgique et du Luxembourg étaient sous pression, avec un environnement de marché particulièrement" difficile" justifie Mirage Retail Group, qui, malgré" de multiples mesures et initiatives" n'est' pas parvenu à inverser cette tendance."
blokker holding De Morgen.
In het nieuws. Blokker reorganiseert, toekomst Casa onzeker. In het nieuws. 440 ontslagen bij Blokker Nederland. In het nieuws. Blokker schrapt 440 jobs in Nederland. In het nieuws. Albert Blokker na ruim 40 jaar uit raad van bestuur. In het nieuws.
Blokker RetailDetail.
The Dutch Blokker family has sold its loss-making retail company to current CEO Michiel Witteveen. This has been confirmed by Blokker Holding. Geert Kampschöer new director Blokker Belgium. As the role of CEO is different now Blokker is for sale, Rob Schuyt makes way for transition specialist Geert Kampschöer.
Folder van Blokker goes digital BD myShopi Omni-Channel Activation platform.
Home Folder van Blokker goes digital. Folder van Blokker goes digital. Blokker kan rekenen op een massa vaste lezers van hun folder die tweewekelijks in de brievenbus belandt van miljoenen Belgische gezinnen. Via de app en website van myShopi krijgen ze er nog een hoop digitale lezers bovenop.
Hondenkapsalon Chessie Dé hondentrimsalon van Hoorn en omstreken.
Welkom bij Hondenkapsalon Chessie. Mijn naam is Silvia van der Laan en ik ben de trotse eigenaresse van Hondenkapsalon Chessie in Blokker. U bent bij mij aan het juiste adres om uw hond te laten plukken, knippen, scheren, ontwollen of wassen.
Hoe Blokker zichzelf voor het blok zette expliciet.
Het van oorsprong Nederlandse bedrijf was rond de eeuwwisseling een vaste waarde in de evoked set van winkels voor je huishoudbenodigdheden. Sinds Jacob Blokker in 1896 de eerste Blokker opende in het Nederlandse Hoorn, kende het bedrijf het ene hoogtepunt na het andere.
blokker Libelle.
Ontdek de Libelle voorjaarscollectie, nu bij Blokker. Zachtbruine en witte tinten, rieten mandjes en bamboe hebbedingen: de nieuwe. Ontdek de Libelle kerstcollectie, nu bij Blokker! Ben jij nog last minute op zoek naar leuke hebbedingen voor kerst. Libelle-voordeel bij Blokker: pannenset voor 2499.,
Blokker De Standaard.
Blokker, Overnames en fusies, Distributiesector. 02/04/2019 Blokker gaat verder zonder de Blokkers. De Nederlandse familie Blokker verkoopt de winkelketen met haar naam. De huidige ceo van het noodlijdende Blokker moet het schip rechttrekken. Een schip dat vergat aan te meren in de w.
Alle winkels van Blokker.
Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om je webervaring te helpen personaliseren. Als je doorgaat met het gebruik van onze website zonder de instellingen te wijzigen, ga je akkoord met ons cookiesbeleid.
Blokker Folder De Online Blokker Folder Van Deze Week!
Naast de fysieke winkels heeft Blokker ook een handige webshop met meer dan 10.000 artikelen. Je bestelling wordt meestal de dag nadien al bij je thuis bezorgd of je kan deze ook zelf gaan afhalen in een winkel van Blokker naar keuze.

Contactez nous